Transportbedrijf Zwaag

Koeriers voor uw stukgoed, pakketdienst en verhuizingen

Uw transportbedrijf en koerier in Zwaag heeft de afgelopen jaren last gehad van de afnemende economie. In Zwaag is dat niet anders geweest dan in de rest van Nederland. Gelukkig mogen de ondernemers in Zwaag weer met een positief gevoel naar de toekomst kijken. De productie van bedrijven is toegenomen en de rode cijfers in de winst maken plaats voor zwarte getallen. Bedrijven in Zwaag willen en kunnen weer investeringen doen en dat is voor de transportsector in Zwaag goed nieuws. Een transportbedrijf, pakketdienst en verhuisbedrijf lift mee op de economie, net als de gehele sector. Kaan Transport kijkt ook met vertrouwen naar de toekomst. Onze diensten bestaan uit:

 • Distributie van goederen en versproducten met eigen vervoersmiddelen
 • De verhuur van opslagruimte, in de buurt van Zwaag
 • Verhuisbedrijf voor bedrijven en particulieren
 • Een eigen pakketdienst, onze koerier komt door heel Nederland
 • Maatwerk voor iedere opdracht in speciaal vervoer en opslag

Over transportbedrijf Kaan Transport

Transportbedrijf Kaan Transport is een echt familiebedrijf. Inmiddels werken we met de derde generatie om u door heel Nederland en daarbuiten van dienst te zien met optimale service en betrouwbaar vervoer en opslag. Een kleine eeuw geleden begon onze grootvader, Henk Kaan, eerst met een vrachtdienst op Den Helder en later met de Wieringer Expresse naar Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Er was veel werk in de regio Zwaag en daardoor kon het transportbedrijf groeien. Het familiebedrijf bewoog mee met het bedrijfsleven, ging ook routevervoer en visvervoer doen en is tegenwoordig gevestigd in een modern pand met moderne opslagruimte in Hippolytushoef.

Kies voor een goed transportbedrijf in Zwaag

Bij de selectie van uw favoriete transporteur, kunt u wellicht rekening houden met onderstaande:

 • Wij zijn een erkend verhuisbedrijf dat staat voor betrouwbaarheid en
  transparantie
 • Wij bieden een mooie opslagruimte aan
 • Wij hebben voldoende kennis en ervaring met koeltransport , verhuizingen en vervoer per stukgoed
 • Wij zijn een pakketdienst uit uw regio en kennen uw gebied tot in detail
 • Wij hebben een groot aanbod aan vervoersdiensten, zoals een dieplader
Kaan Transport & Verhuizingen Zwaag

Uw koerier in regio Zwaag? Kaan Transport

Onze medewerkers vertellen u graag precies op welke manier transportbedrijf Kaan Transport u kan helpen. Het verhuisbedrijf uit Zwaag levert betrouwbare en voordelige service en de distributie van uw goederen en versproducten is bij ons in goede handen. Meer weten? Bel met het transportbedrijf in Zwaag op telefoonnummer 0227-591268.