Transport

 • Groupage

  Hier bedoelen we vooral de ritten - routes, die onze eigen wagens dagelijks uitvoeren. Ritten met diverse lading van diverse opdrachtgevers. Uiteraard liefst zowel heen- als terugreis geladen. Vooral binnenland, maar ook wel over de grens. Veel goederen op pallets of in rolcontainers, maar vaker allerlei, zoals kwetsbaar - volume - zwaar - incourant - onhandelbaar - groot - klein - lengte - apart - bijzonder. Dit soort zaken vraagt om rechtstreeks transport met aandacht, waar wij voor staan. Uw opdracht direct vandaag of morgen of op een moment uit te voeren, die ons het beste past, allemaal te regelen.


 • Distributie

  Dagelijks distributie in Nederland van uw zendingen afgehaald en bezorgd op basis van 24 uurs leveringen. Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden. Dat kan zijn door onze eigen wagens, middels gewaardeerde collega's of via diverse overnight-systemen. De juiste keuze is mede afhankelijk van bijv. uw wensen - levertijd - aard van de goederen etc. Dit geldt ook voor uw buitenland zendingen, ook hiervoor dezelfde diverse oplossingen. Van pakket tot pallet tot grote objecten en wagenladingen. Wij zijn onafhankelijk en kiezen de beste optie voor uw zending.


 • Koerier

  Spoed!! Nu geen tijd te verliezen, direct een auto laten rijden. Bel ons en we komen direct uit de startblokken. Vaak zijn dit kleine zendingen voor een bestelwagen, maar kan ook een trailer zijn. In overleg kunnen onze reguliere diensten echter ook een goed, snel en voordelig alternatief zijn voor uw koerier-zending. Standaard zijn er ook levertijden af te spreken voor de volgende dag bijv. 08:00 of 12:00 uur. Ook hier geldt weer dat we de beste oplossing zoeken. U kunt ons 24/7 telefonisch via 0227-591268 bereiken.


 • Open & Exceptioneel

  Wij bieden u ook zgn. open vervoer met bijv. onze semi-diepladers. Hierbij kunnen we ook een ontheffing en begeleiding organiseren voor buitenprofiel objecten.


 • Koel- & Vriestransport

  Transport gekoeld en gevroren kunnen we voor u verzorgen. Dit kan ook in 1 auto met een tussenschot. Hierdoor ontstaan 2 compartimenten, elk met hun eigen temperatuur dmv 2 verdampers in de auto (voorin en achterin). Ook hier een complete lading of 1 pallet. De auto's zijn bovendien uitgerust met laadklep, indien geen heftruck aanwezig is.