Koel- en vriestransport

IJskoud of lekker fris? Wij transporteren uw koel/vries producten.

Transport gekoeld en gevroren kunnen we voor u verzorgen. Dit kan ook in 1 auto met een tussenschot. Hierdoor ontstaan 2 compartimenten, elk met hun eigen temperatuur d.m.v. 2 verdampers in de auto (voorin en achterin). Ook hier een complete lading of 1 pallet. De auto’s zijn bovendien uitgerust met laadklep, indien geen heftruck aanwezig is.

 Wat doet Kaan Transport nog meer?

Bij onze activiteiten als transportbedrijf beperken we ons uiteraard niet tot koel- / vriestransport. We doen namelijk ook:

  • Distributie & groupage
  • Opslag van goederen in eigen opslagruimte
  • Verhuizingen
  • Open & exceptioneel vervoer (dieplader)
  • Koerier met 24-uurs bereikbaarheid

Al onze diensten staan in het teken van uw wensen. We luisteren naar uw wensen en specificaties voor transporten. Voortdurend zijn we daarbij bezig met het vinden van de best passende oplossingen. We vinden onze inspiratie in het succes van onze aanpak bij het vervoer van alle mogelijk denkbare producten.

kaan33

 

Kaan Transport voert ook graag uw transport uit

Onze dienstverlening  mag gerust breed genoemd worden. We werken al bijna een eeuw met enthousiasme en passie aan onze diensten op het gebied van goederenvervoer. Daarbij zijn we een echt familiebedrijf gebleven. We hebben inmiddels de derde generatie Kaan aan het stuur en op kantoor. Van deze jarenlange familie-ervaring profiteert u als klant natuurlijk optimaal. Onze vakkennis en oplossingsgerichte, praktische, werkwijze staat u als klant volledig ten dienste.