Verhuisbedrijf Enkhuizen

Verhuizen in Enkhuizen? Een hele klus!

Een verhuisbedrijf in Enkhuizen inschakelen. Dat is vaak de eerste gedachte als mensen eraan gaan denken op welke manier de spullen in de nieuwe woning moeten komen. Het verhuisbedrijf kan dat maar beter regelen, want dat zijn de mensen met verstand van verhuizen. Zo is vaak de volgende gedachte. Een verhuisbedrijf beschikt over de juiste vervoermiddelen en weet op welke manier alle onderdelen van de woninginrichting het beste kunnen worden vervoerd.

Kies voor erkend

Het is verstandig voor een erkend verhuisbedrijf in Enkhuizen te kiezen. Kaan Transport is zo’n bedrijf. We garanderen u daardoor dat wij:

  • Ons houden aan de eisen van het erkenningsreglement Erkende Verhuizers
  • Continue werken aan de ontwikkeling en verbetering van onze dienstverlening
  • Garant staan voor de nakoming van uitspraken van de Geschillencommissie Verhuizen
  • Garant staan voor de uitvoering van de verhuisgarantie of aanbetalingsgarantie
  • Vertegenwoordigd zijn door de Erkende Verhuizers bij internationale (verhuis)organisaties

Praktijkvoorbeeld van verhuisbedrijf Kaan

Een bewoner van Hippolytushoef vertrok naar Enkhuizen. We doorliepen samen met de bewoner de woning en bepaalden het aantal kubieke meters. De bewoner kon zelf veel voorbereiden en zorgde voor ingepakte dozen en lege kasten. De dozen werden via ons gehuurd tegen een voordelig tarief. Op de dag van de verhuizing konden de verhuizers direct aan de slag. Kasten waren al gedemonteerd en volgepakte dozen stonden keurig klaar. Dit maakte snel werken mogelijk. Rond de middag stond onze vrachtauto al op de boot naar Enkhuizen en aan het einde van de middag stonden alle meubelstukken op hun plaats in de nieuwe woning op Enkhuizen.

Verhuisbedrijf

Waar staat ons verhuisbedrijf in Enkhuizen voor?

Transportbedrijf Kaan Transport doet meer dan verhuizen alleen. Ze staan ook voor u klaar met de volgende diensten:

Wilt u ook ons verhuisbedrijf in Enkhuizen inschakelen voor uw verhuizing?

Bent u van plan om te verhuizen? Bel dan met het erkende verhuisbedrijf van Kaan Transport op telefoonnummer 0227-591268. Onze medewerkers staan voor u klaar. U krijgt gratis advies en uw verhuizing wordt tot in de puntjes voorbereid. Als we samen onze schouders eronder zetten, dan komt het met uw verhuizing in Enkhuizen helemaal goed, dankzij verhuisbedrijf Kaan Transport!