Stukgoed

Efficiënt vervoer van goederen

Wat is dat nou eigenlijk, stukgoed? Deze vraag krijgen we bij Kaan Transport regelmatig. Stukgoed is misschien een wat vreemde term, maar eigenlijk is het antwoord op deze vraag heel eenvoudig: alles wat per stuk wordt verpakt en wat in hoeveelheden te tellen is.

De specialiteit van Kaan Transport

Om het vervoer van stukgoed zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, wordt stukgoed vaak gegroepeerd vervoerd. Soort bij soort en regio bij regio. Zo kunnen vrachtauto’s worden geladen op de snelst mogelijke manier. Op de eindbestemming gaan de goederen er op de juiste volgorde ook weer uit. Dit begrip noemen we groupage. Goederen die niet direct telbaar zijn en waarvan de hoeveelheid wordt bepaald aan de hand van inhoud of gewicht, noemen we over het algemeen bulkgoederen. Bij het kiezen van het soort vervoermiddel voor transport van stukgoederen of bulkgoederen wordt altijd in eerste instantie rekening gehouden met de geschiktheid hiervoor.

Stukgoed? Al bijna een eeuw onze specialiteit

Kaan Transport is een rasecht familiebedrijf. Grootvader Henk Kaan begon zijn loopbaan als vrachtchauffeur in Den Helder met het transport van stukgoed. Er was veel werk in de regio door de aanleg van de afsluitdijk en de Zuiderzee werken. De onderneming groeide en Kaan werd bekend als eigenaar van de Wieringer Expresse. Het vervoer van de hoeveelheid stukgoed nam toe. Ook de volumes die de transportmiddelen aankonden groeiden en de afstanden waarover vervoerd moest worden. Verpakte goederen is en blijft in de huidige tijd een van de belangrijkste activiteiten van Kaan Transport.

Transportbedrijf Hoorn

De dienstverlening van Kaan Transport

Naast het vervoer van stukgoed, wordt door Kaan Transport nog een aantal andere bedrijfsactiviteiten uitgevoerd. Dit doen we om een compleet aanbod aan transportdiensten aan onze klanten aan te kunnen bieden. Daarbij bewegen we voortdurend met de vragen uit de markt mee en zetten we ons optimaal in voor een perfectie dienstverlening. Een greep uit onze diensten:

  • Koel- en vriestransport
  • Groupage diensten
  • Ruime en moderne opslagruimte
  • Pakketdiensten door heel Nederland
  • Supersnelle koeriersdienst. 24 uur per dag bereikbaar

Ook uw stukgoed transport door Kaan Transport laten uitvoeren?

Wilt u meer weten over ons complete pakket aan dienstverlening, opslag en vervoer over de weg? Bel dan voor meer informatie over stukgoed, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte met telefoonnummer 0227-591268.