Transportbedrijf Heerhugowaard

Transportbedrijf Kaan Transport: transport, verhuizingen en pakketdienst

Elk willekeurig transportbedrijf en koerier in Heerhugowaard kan profiteren van de positieve wending die de opslag en distributie momenteel doormaakt. In Heerhugowaard is het niet anders dan in de rest van Nederland: de economie trekt aan en het transportbedrijf groeit in het verlengde daarvan mee.

Ons transportbedrijf kijkt met vertrouwen naar de toekomst

Transportbedrijf Kaan Transport blikt met vertrouwen de toekomst tegemoet en biedt u de vele diensten in de buurt van Heerhugowaard, door heel Nederland en daarbuiten. Zo zijn wij dé expert als het gaat om verhuizen. Grote banken, kasten, tafels: wij verhuizen ze met gemak voor u. Ook voor transport (met een dieplader), zowel particulier als zakelijk, kunt u bij ons terecht. Zelfs voor stukgoed en koeltransport, zoals vis, hebben wij snel vervoerd van A naar B.

De rijke geschiedenis van het bedrijf van familie Kaan

Grootvader Henk Kaan begon in de buurt van Heerhugowaard een kleine eeuw geleden met een vervoersbedrijf. De aanleg van de afsluitdijk bood volop werk en de beurtschipper werd opgevolgd door vervoer met auto’s. Rondom Heerhugowaard bloeide na de crisisjaren ’30 het bedrijfsleven en de afstanden voor de distributie werden groter. Transportbedrijf Kaan Transport groeide mee, investeerde voortdurend in nieuwe ontwikkelingen en het wagenpark groeide.

Transportbedrijf Kaan Heerhugowaard

Kwaliteit hebben we als familiebedrijf altijd hoog in het vaandel gehad. De waardering blijkt wel uit een trouwe klantenkring die ons al tientallen jaren inzet als pakketdienst, voor de distributie in binnen- en buitenland en als verhuisbedrijf. We zijn gevestigd in een modern pand in Hippolytushoef.

Transportbedrijf in Heerhugowaard kiezen?

Het kan best lastig zijn het juiste vervoersbedrijf te vinden in het aanbod van vervoerders, pakketdiensten en verhuisbedrijven. We geven u graag aan waarom het verstandig is te kiezen voor de specialisten van Kaan Transport in Heerhugowaard. Ons transportbedrijf staat immers bekend om het volgende:

  • Correcte distributie van diverse goederen en versproducten
  • Eigen moderne opslagruimte
  • Jaren erkend als verhuisbedrijf
  • Een gemakkelijke pakketdienst
  • Een snelle koerier voor al uw pakketjes

Klant worden van ons transportbedrijf in Heerhugowaard?

Onze medewerkers geven u graag meer informatie over de mogelijkheden in distributie, onze pakketdienst en ons erkend verhuisbedrijf. Bekijk onze flexibele oplossingen met opslagruimte en profiteer ook van onze ambitieuze dienstverlening. Bel met transportbedrijf in Heerhugowaard via telefoonnummer 0227-591268.