Transportbedrijf Den Helder

Goederenvervoer in Nederland

Een transportbedrijf in Den Helder maakt, net als elders in Nederland, lange dagen. Ieder transportbedrijf vervoert goederen, maar niet ieder transportbedrijf heeft de beschikking over opslagruimte. Kaan Transport heeft in de buurt van Den Helder haar basis en opslagruimte. Onze diensten bestaan uit:

  • Transportbedrijf voor stukgoed en koeltransport
  • Groepage met eigen wagens (wij beschikken ook over een dieplader)
  • Aanbod in eigen opslagruimte
  • Erkend transportbedrijf voor verhuizingen
  • Werken als koerier en pakketdienst

De geschiedenis van Kaan Transport

Het transportbedrijf startte op het eiland Wieringen, in de buurt van Den Helder, met een vrachtdienst. Eigenaar Henk Kaan merkte in de jaren 30 van vorige eeuw, dat hij voor snelle distributie kon zorgen. De vrachtauto werd een betere pakketdienst dan de beurtschipper, die te langzaam bevonden werd. De vooruitstrevende blik vanuit Den Helder, leidde tot voortdurende investeringen in het bedrijf. Er werden nieuwe vrachtauto’s aangekocht, er werd opslagruime aangeboden en in de loop der jaren ontstond de collectieve pakketdienst.

Transportbedrijf Kaan Alkmaar

Het beleid van vooruitstrevendheid is voortgezet door de huidige generatie en dat maakt Kaan Transport tot een echt familiebedrijf uit de buurt van Den Helder, in Hippolytushoef.

Waar let u op bij de keuze voor een transportbedrijf?

Bij de keuze voor een transporteur is het uiteraard van belang dat u kiest voor de transporteur die het beste past bij uw eisen en wensen. We geven u graag wat tips, die u kunnen helpen bij het maken van de keuze voor uw koerier, verhuisbedrijf, pakketdienst of ander transport:

  • Kies voor betrouwbaarheid en verdiep u in de kwaliteit van de transporteur
  • Kies de transporteur uit de buurt van Den Helder voor korte lijnen
  • Kies voor een bedrijf met opslagruimte als u de opslag nodig heeft
  • Bekijk de beoordelingen die anderen over ons transbedrijf gaven
  • Vraag om duidelijke offertes met heldere prijzen

Kiest u ook voor ons transportbedrijf in Den Helder?

Bij het verzorgen van uw transport in de buurt van Den Helder zijn we u graag van dienst. Transportbedrijf Kaan Transport werkt nationaal en internationaal. Vervoer naar en van Texel is een van onze specialiteiten en voor de eilanders zijn we een bekend begrip. Wilt u meer weten over de manier waarop we u met opslagruimte, als pakketdienst, verhuisbedrijf of goederenvervoer van dienst kunnen zijn? Bel dan voor meer informatie over ons transportbedrijf in Den Helder met telefoonnummer 0227-591268.