Transportbedrijf Alkmaar

Transportbedrijven in Nederland weer in de lift

Het gemiddelde transportbedrijf in Alkmaar en in overig Nederland, heeft een minder goede periode achter de rug. Met de stijging van de economische vooruitzichten, ook in Alkmaar, kan ieder transportbedrijf de toekomst weer met meer vertrouwen tegemoetzien. Transportbedrijf Kaan Transport gaat met optimisme de komende tijd in. We zien het aantal opdrachten voor onze pakketdienst, het verhuisbedrijf en in de distributie stevig toenemen. De opslagruimte wordt vaker verhuurd, de koerier maakt meer uren en levert meer pakketten in Alkmaar af dan vorig jaar.

De feiten over transportbedrijf Kaan Transport op een rij

Transportbedrijf Kaan Transport is hard op weg om de 100 jaar als transportbedrijf vol te maken. Het bedrijf is sinds het eind van de jaren twintig van de vorige eeuw specialist op het gebied van diensten als koerier, pakketdienst services, het aanbieden van opslagruimte en het fungeren als erkend verhuisbedrijf. Dit doen we vooral in de regio Alkmaar. We onderscheiden ons met het volgende aanbod:

  • Transportbedrijf in regio Alkmaar met regionale kennis
  • Ervaren chauffeurs die u en uw producten met respect behandelen
  • Een echt familiebedrijf met passie voor vervoer
  • Brede ervaring: wij vervoeren van koeltransport tot stukgoed
  • Hard werken met de blik vooruit
Transportbedrijf Kaan Alkmaar

Belangrijke punten bij de keuze voor een transportbedrijf

Om u van dienst te zijn bij het maken van de juiste keuze in Alkmaar, geven we u graag een aantal aandachtspunten. Deze aandachtspunten kunnen u helpen bij het maken van de beste keuze voor uw vervoermethode:

  • Overweeg welk vervoermiddel, bijvoorbeeld een dieplader, past bij uw goederen
  • Bekijk de mogelijkheden in opslagruimte, als u dat nodig heeft
  • Vraag info op bij mensen die eerder zulke goederen hebben vervoerd
  • Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar snelheid en kwaliteit
  • Vraag na welke transport past bij uw pakket of verhuizing

Transportbedrijf in Alkmaar gezicht. Bekijk het aanbod van Kaan Transport!

Als trotse vervoerder in de regio Alkmaar, met transporten in binnen- en buitenland, is Kaan Transport in Hippolytushoef graag uw partner voor het vervoer van alle soorten goederen. Kleine pakketten neemt onze koerier graag voor zijn rekening en onze gekoelde vrachtauto’s zorgen dat uw gekoelde producten keurig op de plaats van bestemming aankomen. Graag laten we u zien dat we ook uw vertrouwen waard zijn. Bel ons transportbedrijf in Alkmaar voor meer informatie en het maken van een afspraak op telefoonnummer 0227-591268.